Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hampaiden valkaisuprosessi on yksinkertainen. Hampaiden valkaisu on hampaille sama kuin kasvohoito kasvoille. Hampaissa on huokosia aivan kuten iholla, ja ajan myötä huokoset tukkiutuvat pinttyneestä liasta. Tahrat aiheutuvat punaviinistä, tupakoinnista, kahvista, teestä ja jokapäiväisestä elämästä. Tämä saa hampaat näyttämään keltaisilta. Kun asiakkaalla on valkaisugeeliä hampaissaan, geeli alkaa välittömästi poistaa kertyneitä tahroja huokosista tehden hampaista valkoisemmat.

Hampaiden valkaisu parantaa hampaan väriä vain, jos hammas on luonnollinen. Jos hammaslääkäri on suorittanut hampaiden korjauksen, olemassa olevien hampaiden korjausten väri ei muutu.

Hampaan väri voi parantua hieman, jos keinotekoisessa  hampaassa on tahra, mutta valkaisugeeli tehoaa kunnolla vain luonnollisiin hampaisiin.

Hampaiden valkaisusta on olemassa myytti. Hampaiden valkaisu ei vahingoita hampaan rakennetta ja todisteena siitä on, että amerikkalaiset ja kanadalaiset ovat valkaisseet hampaitaan vuosia. Käsittely on tehtävä tuotteella, joka on turvallinen ja tehokas, kuten Tooth Fairyn tuotteet.

Hampaiden valkaisu ei kuitenkaan ole taikuutta, ja hampaan värisävy voi parantua vain tietyn määrän sävyjä alkuperäisestä väristä. Värisävy hampaissa voi vaalentua 3-8 astetta alkuperäisestä sävystä.

Hoito voi vain kirkastaa hampaiden valkoisuutta riippuen siitä, mikä alkuperäinen sävy on. Jokainen hammas ei ole samanlainen, vaan jotkut ovat tiheämpää luuta, joten tulokset voivat vaihdella.

Voit valkaista hampaita jaksoittain, esim. ensimmäisellä kerralla 30minuuttia, jolloin huomaat jo valkaisun tehon. Tehostavan valkaisun voi tehdä esim. 1-2 kuukauden päästä.

 

Esteet hampaidenvalkaisulle: 

- Raskaana oleville

- Iensairaudet

- Allerginen geelin tai tuotteiden ainesosille

- Hammasraudat

- Alle 18 vuotias